Om Tårnby

Tårnby Kommune er en københavnsk forstadskommune på Amager og hører til Region Hovedstaden. Til kommunen hører også Øresunds-øerne Saltholm og Peberholm.

I forbindelse med Strukturreformen 2007 indgik kommunen en samarbejdsaftale med Dragør Kommune, så en række af Dragør Kommunes opgaver varetages af Tårnby Kommune.

Tårnby kommune består af 3 overordnede kvarterer. Centrum af kommunen kaldes blot Tårnby. Det er her kommunens togstation Tårnby Station findes, samt Tårnby Torv.

Tårnby er en bydel til København med 41.206 indbyggere (2013). Bydelen ligger på Amager i Tårnby Kommune syv kilometer syd for København Centrum.

Den østlige del af kommunen hedder Kastrup og lægger navn til næsten hele kommunens postnummer. Det er i denne del af kommunen at man finder Københavns Lufthavn og den del af metroen som strækker sig ind i kommunen.

Læs evt. mere om Tårnby her.

Kontakt

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter, da der kan gå op til en måned før bestyrelsen er samlet og kan svare.

Felter med * skal udfyldes.